Vurderer du å kjøpe ny oppvaskmaskin? Les denne artikkelen først

En ny oppvaskmaskin er en relativt medium stor investering for folk flest. Derfor er det viktig å velge riktig. Det fins så mange modeller å velge mellom og det er penger å spare hvis man gjør litt hjemmelekse først. Skal du for eksempel ta opp et lån for å kjøpe inn din nye oppvaskmaskin er det viktig at du får så mye som mulig ut av pengene dine, eller?

En ny, energieffektiv oppvaskmaskin er overlegen når det kommer til tørking, vann og energiforbruk. Testresultat viser at de som vasker opp for hånd bruker fire ganger mer vann og nærmere 30% mer energi. Dessuten får du jo mer tid over til å gjøre andre ting, som kanskje er mer kreative og spennende, enn å vaske opp livet ditt!

Hvordan velger jeg riktig oppvaskmaskin

Det skal være en maskin man kan stole på. Den skal være effektiv. Den skal være så stillegående som mulig. Og til rett pris, selvsagt.

Disse oppvaskmaskinene har vunnet best i test 2017 i en test utført i
januar 2017 av Råd & Røn de seneste testene sine av oppvaskmaskiner. På listen med hele 45 maskiner deler 5 (!) av dem på førsteplassen med 73 poeng hver. Samlige er produsert av Bosch og det handler om modellene SMU46CW02S, SMU46CW01S, SMU46CI02S, SMU46CI01S og SMU46CB01S.

De 16 beste oppvaskmaskinene kommer fra Bosch, Siemens og Miele som altså fortsatt gjør de beste oppvaskmaskinene i 2017.

Så hva sier forbrukere om testvinneren? Forbrukere som har kjøpt og brukt den tidligere maskinen, SMU51M12SK, en stund er fornøyd med kjøpet sitt. Veldig fornøyd! At den er ”utrolig stillegående”, ”har bra oppvaskprogram” (med VarioSpeed) og ”vasker skikkelig rent”