Skal du handle i Danmark skal du benytte disse supermarkedene!

Det er dejlig å være norsk i danmark! Mange nordmenn har nærmest som tradisjon å ta bilen over med “danskebåten” og handle inn på veien hjem. En tur til Danmark er flott for hele familien, og å kunne hamstre opp med billige dagligvarer og alkohol er en flott bonus.

Godteri, kjøtt, meierivarer, alkohol og pålegg er på ønskelista når nordmenn fyller opp bilen og setter veien til våre venner i Danmark. Det er også fint siden danskene liker oss bedre enn våre venner i øst..

Rema 1000 topper listen i Danmark!

Det er jo nesten litt ironisk at de billigste varene du kan handle i Danmark også er fra trønderske Rema1000! Det er minimal forskjell i hvordan du får den billigste kurv av varer, hvis du holder deg til å handle i rabatt supermarkeder, men Rema1000 holder koken.

Det viser en prissammenligning, som er basert på en kurv av 26 varer den danske avisen Søndagsavisen har gjort. Bare 14,78 kroner skiller den billigste kurven i Rema 1000 fra den dyreste rabatt konkurrenten Kiwi og Mini pris. Dette er en indikasjon på at hard kamp for dine penger. Bruno Christensen, ekspert i detaljhandel, og understreker:

“For Rema 1000 betyr det veldig mye at de vinner denne prisen sjekk. De vil annonsere det, for det å bli kalt den billigste flyttingen utvilsomt kunder i butikken deres. ”

Det sier også litt at det er 34 kroner å spare hvis du går i Rema 1000 i stedet for supermarkeder Meny, Rimi, eller Kvickly supermarked når du handler i Danmark.

Da er det nesten ok å være dansk på Rema1000 sier vi bare. Ta opp et lån hvis du har fått blod på tann for en Tivoli-tur her med vår hendige lånekalkulator.