Nordax

Nordax ble grunnlagt av fem entreprenører som har lang erfaring innen lånebransjen. De kaller seg en nisjebank og tilbyr tjenester til titusenvis av kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland. Kontoret er basert i den svenske hovedstaden Stockholm. De har nesten 200 ansatte i bedriften og de har stor kunnskap og erfaring i bransjen. De har som mål å gi sine kunder den beste kundeopplevelsen i alle ledd av prosessen. Du kan velge om du ønsker å samle dine smålån på ett sted eller å oppfylle drømer eller planer. Du kan enkelt søke på nettsiden eller ta kontakt per telefon dersom du foretrekker det.

Nordax er en seriøs og sikkert lånegiver som kan hjelpe deg å oppfylle de drømmer du eventuelt har eller løse din økonomiske dårlige situasjon. Det er ikke bare å låne penger du kan gjøre hos Nordax. Du har også muligheten til å spare penger over en periode du selv velger. Du får en god rente på denne sparekontoen og du kan velge mellom 1,75% eller 2,25% alt i henhold til hvilken type du velger. Den ene gir deg ubegrenset uttak uten gebyr, mens den med høyest rente gir deg seks gebyrfrie uttak per år.

Hvor mye kan jeg låne?

Nordax gir deg muligheten til å låne rimelig store summer og passer best for deg som trenger lån av større størrelse. Du kan låne mellom 10 000 kroner og hele 400 000 kroner hos denne aktøren. Du kan også velge den nedbetalingstiden som fungerer best for deg, du kan velge mellom 1 år til 15 år. Ettersom det er store variasjoner på hvor mye du kan låne og din nedbetalingstid så kan du selv få det lånet som passer best til dine ønsker og behov.

Renter og kostnader

Når det kommer til renter og kostnader så er det mange gode betingelser som kunde hos Nordax.
Du kan få en rente på mellom 7,9% og 18,9% noe som er ganske bra for en slik type lån. Det vil også være andre kostnader knyttet ti let slikt lån. Det vil være et månedsgebyr på 65 kroner samt et etableringsgebyr. Det er viktig at du setter deg inn i alle kostnader slik at du har full oversikt over låneavtalen du eventuelt begir deg inn på. Du kan fylle inn ditt ønskede lånebeløp samt nedbetalingstid på nettsiden og se hvilkenmånedspris du vil havne på sånn cirka.

Kundeservice og support

Som nevnt så er kundeopplevelsen veldig viktig for Nordax og de legger stor vekt på alle ledd. Da er selvfølgelig kundeservice er viktig del av nettopp dette. På nettsiden finner du en fane som er dedikert til kundeservice. Her finner du de vanligste spørsmålene med svar, det meste av den informasjonen du skulle trenge. Dersom du ikke finner det svaret du er på jakt etter så kan du ta kontakt med Nordax per telefon så vil de hjelpe deg med det du eventuelt måtte lure på.

Vår evaluering av Nordax

Til slutt vil vi summere Nordax og gi deg vår evaluering av selskapet. Fra første sekund inne på deres nettside så er det tydelig at dette er en trygg aktør og at du kan finne all den informasjonen du skulle trenge på deres nettsider. Du har muligheten til å låne mellom 10 000 kroner og hele 400 000 kroner så du har muligheten til å realisere dine drømmer eller pusse opp kjøkkenet som du har drømt om lenge for eksempel. Med lave renter vil du også kunne få en overkommelig månedspris slik at du ikke får noen uhyggelige overraskelser med sjulte avgfter.