Leasy Minilån

Leasy er opprinnelig en bedrift som driver med hvitevarer og elektronikk og de har hele 25 års erfaring. Dermed er dette en bedrift som er trygg og sikker for deg som vurderer å nene penger. Leasy tilbyr nemlig minilån til sine kunder og dersom det er hvitevarer eller elektronikk du trenger så vil de hjelpe deg med dette også. Det er opprinnelig et dansk selskap som har hovedkontor der, men har også kontorer i Norge og Sverige. Selskapet ble grunnlagt i 1985 av Niels Thorborg og har hovedkontoret i Odense. De fleste nordmenn har nok hørt om Thorn som driver med hvitevarer og elektronikk. De er en del av Leasy konsernet som omsetter for mer en 1 milliard danske kroner. De startet sin virksomhet i Sverige i 1998 og i Norge i 2001. Dermed har de lang fartstid og det er ikke noe fare for konkurs eller lignende. Det er et sikkert konsern som du kan stole på med andre ord. Som sagt så har du muligheten til å søke om et minilån hos Leasy og de krever da ingen form for sikkerhet for at du skal få et lån. Med deres lange erfaring er dette en trygg måte å låne penger på.

Hvor mye kan jeg låne?

Leasy tilbyr sine kunder å låne ulike lånesummer. Du kan låne mellom 5 000 kroner og 10 000 kroner. Du velger selv det beløpet som passer for deg. Det er ikke en av de lånegiverne som tilbyr de høyeste lånesummene, men det er nok til å låne til det du eventuelt trenger eller drømmer om. Du velger selv din lånesum og hvor lang nedbetalingstid du trenger. Du kan velge mellom 12, 24 eller 36 måneder.

Renter og kostnader

Som lånetaker hos Leasy vil du få en fantatisk betingelse i form av renter og avdrag. De første to månedene eller 60 dager er helt uten renter og avdrag. Det er det ikke så mange andre lånegivere som tilbyr på markedet, det er unikt. Etter de to første månedene vil dine renter starte å løpe. Konkret hva dine renter vil bli er vanskelig for å si, men du kan bruke hjelpemiddelet på nettsiden for å se hvor mye ditt avdrag vil være i måneden. På denne måten kan du få en rimelig god oversikt over hva dine renter vil bli.

Kundeservice og support

Leasy tilbyr selvfølgelig kundeservice med hyggelig kundemedarbeidere. De har kontor i Oslo og er klare for å ta imot dine eventuelle spørsmål før, under eller etter du har inngått en låneavtale. Det er naturlig å ha en del spørsmål rundt slike valg som dette og det er viktig å få disse besvart. Du kan ta kontakt på enten telefon eller på e-post, det er opp til deg og i henhold til hva du foretrekker. Det er ikke noe vits i å nøle og det er ingen spørsmål som er for dumme, så bare ta kontakt dersom du har behovet for det.

Vår evaluering av Leasy

Helt til slutt vil gi deg et lite sammendrag og vår evaluering av Leasy som lånegiver. Du kan låne mellom 5 000 kroner og 10 000 kroner og du får hele to måneder rente- og avdragsfritt. Dette er en meget god betingelse for deg som lånetaker. Det eneste som kan være litt negativt med Leasy er at du kun kan velge mellom 12, 24 eller 36 måneder nedbetaling. Det kan være gunstig å ha noen flere valgmuligheter. Men alt i alt er dette en trygg, sikker og god lånetilbyder som absolutt bør være på din liste over kandidater.