Gjør et vårkupp for neste vinter!

Du vet hvordan det kiler i kroppen og rykker i bankkortet når en ny sesong er rundt hjørnet? Hvordan du har lyst til å gå på en shoppingbonanza og skaffe deg alt det du “må” ha av klær og sko og sportsutstyr og hva det måtte være? Jada, vi vet at våren (og smått om senn sommeren) står for døren, og neste vinter er kanskje ikke det du ønsker å tenke på nå. Men – det er nå du kan være smart og skaffe deg stæsjet du trenger for en rimelig penge.

Butikkene selger unna sesongvarer så det griner. Sko, klær, ski og snowboards, akebrett, skøyter… you name it. Hvor forskjellig er egentlig denne vintersesongens jakker og støvletter og skisko til barnet som aldri slutter å vokse, tror du? Ikke mye, er vår påstand. Du kan få tak i helt nye og fine ting til (minst) halvparten av prisen. Gjør det! sier vi. Heldigvis er det lenge til neste vinter, så i mellomtiden glemmer du dessuten hvor fine sakene du har skaffet er. Det blir som en forundringspakke du selv har valgt innholdet til. Julaften og bursdag og 17. mai på en gang!

Velg smart

Når det er sagt; det kan være smart å ikke kjøpe klær eller utstyr i de mest outrerte sesongfargene eller veldig spesielle materialer, men heller gå for de trygge klassikerne. Hvitt, rødt, svart og blått er for eksempel aldri feil. Og denim er alltid et tryggere kort å satse på enn fløyel, for å si det sånn.

Du synes kanskje ikke det låter spesielt fristende å shoppe vintersaker nå, men vi er ganske så sikre på at du kommer til å takke oss når du sitter med et fornøyd glis når snøen daler ned om noen måneder.