Har du møtt Ya Bank?

Hos Ya Bank kan du velge hvor lang løpetid du ønsker at lånet ditt skal ha. Nedre grense er 12 måneder, mens maks er 15 år. Husk at selv om et lån med lang tilbakebetalingstid byr på lave månedlige kostnader, blir den samlete utgiften desto høyere. Generelt sett lønner det å innfri lån så hurtig som det lar seg gjøre.

Den effektive renten du tilbys hos Ya Lån vil vare på minst 9,52 %. Dette tallet vil variere i henhold til din kreditthistorie. I snitt er rentesatsen for forbrukslån hos Ya Bank 14 %. Dette er meget bra, sammenlignet med mange av konkurrentene i markedet.

En veldig kjekk godbit som Ya Bank varter opp med er avdragsfrihet i opptil 3 år når du etablerer et lån. Dette er selvsagt kun tilgjengelig hvis du velger lengre tilbakebetalingstid.
Hos Ya Bank vil du i tillegg til renten belastes med et etableringsgebyr på 900 kr., samt termingebyr på 30 kr. og fakturagebyr på 35 kr. Dette er om lag snittet i denne bransjen.

Som hos nettbanker ellers er søknadsprosessen veldig hurtig og enkel. Du signerer for lånet ved bruk av BankID, noe som gjør prosessen desto mindre tidkrevende.

Ya Bank kan hjelpe deg når du mest behøver det!

Ya Bank får pluss for relativt lave rentesatser og mulighet til å ta opp et større lån uten sikkerhet. Selvsagt er det veldig positivt at selskapet byr på avdragsfrihet i opp til 3 år.

Ya Bank får minus for den høye minimumsgrensen hva gjelder lånebeløp. Mange kunder vil gjerne ha mulighet til å sikre seg atskillig mindre summer enn 25 000 kr. Når det er sagt tilbyr Ya Bank kredittkort som du kan bruke i slike tilfeller.

Bruk vår side og finn et tilbud som kanskje passer deg / dere akkurat nå.