Gode tips for billig familieferier i sommer

Lavt budsjett: Ferie i Norge eller Norden

SommerferieHvis du har valgt å bli hjemme i år er Norge et fantastisk land å utforske med barna. Noen severdigheter er dyre, men det finnes også mange som er gratis. Du kan enten dra på dagsturer, bo billig på vandrerhjem eller på campingplasser som også ofte tilbyr overnatting i små hytter. Bilferie i Danmark med tur i Tivoli, Legoland eller andre attraksjoner er en klassiker. Sverige er også populært, and there is a visit to Astrid Lindgrens Verden with Pippi og Emil ofte høyt på listen.

Middels budsjett: Charterferie med All Inclusive

Er budsjettet litt større kan det lønne seg å se etter en charterferie. Hvis du bestiller tidlig er ofte både utvalget og muligheten for å finne et godt tilbud stort. Husk å undersøke hva All Inclusive koster. En ferie med måltider og drikke er umiddelbart dyrere, men gjør at du har bedre styr på ferienbudsjettet. Søk charterreiser her. Når dere får søkeresultatet frem, kan dere i venstre side velge flere fasiliteter som All Inclusive, barnebasseng og antall hotellstjerner.

Høyt budsjett: Fly og kjør i USA

En helt fantastisk måte å vise barna verden på er med en “Fly and Drive” -ferie. Dere bestemmer selv tempoet og har god tid til å oppleve den store verden sammen. Florida i USA er veldig populært blant barnefamilier. I tillegg er Australia og New Zealand klassiske destinasjoner. Men dere kan også velge å utforske f.eks. Canada eller Sør-Afrika. Du kan enten bestille en ferdig pakkereise eller selv kombinere flybilletter med leiebil og ønsket overnatting.

Sett opp et budsjett. Hvis dere trenger å låne noe kan dere finne et godt lån her på vår side.