De beste og rimeligste restaurant-funn i Oslo!

Vil du spise ute uten å bryte banken? Det er mange gode alternativer for budsjetts-bevisste reisende i Oslo by. De fleste av dem finner du i øst, men ikke eksklusivt. Her finns det skjulte skatter over det hele. Vi deler våre tips for en fantastisk restaurant-opplevelse med en hyggelig prislapp i Tigerstaden.

Våre top tips for en billig kulinarisk nytelse i Oslo

Punjab Tandoori

Denne populære indiske restauranten i Grønland var en av de første som åpnet i Oslo tilbake i 1990, og den fortsetter å kjøre like sterkt. Her finner du autentisk Punjab mat til latterlig lave priser, som starter på 80 kroner. Deres naanbrød er legendarisk. Køer er ikke uvanlige, så forvent ikke å ligge når du er ferdig med måltidet.

Freddy Fuego

En uformell burrito bar med lange bord å spise ute med venner før en kveld på byen. Ikke plassen for en romantisk middag! Men maten her er pakker et slag. Hver burrito er nystekte gjort på bestilling med dine favorittingredienser.

Hai Café

Klassikere som vietnamesiske vårruller, pho og bánh mì utgjør mesteparten av menyen her, og det er egentlig hva de fleste bestiller. Med sin avslappede atmosfære er Hai Café flott for en sen lunsj eller tidlig middag. Prisene er også et kupp.. Den beste av flere vietnamesiske restauranter i Torggata-området.

Hell’s Kitchen

Konkurransen har steget de siste årene for tittelen av beste pizza i byen, men dette lille stedet i nærheten av Youngstorget er fortsatt en stor favoritt. Coole amerikanske booths, et godt utvalg av øl og fabelaktig pizza med sjenerøse pålegg og en sprø, tynn bunn.

Munchies

I humør for en burger? Sjekk ut Munchies. Menyen er kort og søt, med seks burgere å velge mellom, fire av dem under 100kr. Et godt kjøp i Oslo. Du kan tilpasse bestillingen din med sauser som mango curry, jalapeño, BBQ eller aioli. Åpent sent.