Spar penger på å stumpe røyken!

Hvis du tenker på å slutte å røyke, har du sannsynligvis gode grunner til å tro at det er en god ide. Fra å føle deg bedre, puste lettere, til din langsiktige forventede levetid – det er så mange grunner til å slutte.

Men hva med pengene? Har du noen gang lagt opp akkurat hvor mye det koster deg å røyke?Enten du er en daglig røyker, en ‘Jeg røyker bare når jeg drikker’ røyker, eller et sted i mellom – du får mye ut av å stumpe røyken! Med sommerferien som kommer opp og alle de ekstra utgifter som det innebærer, ville litt ekstra penger være nyttig, ikke sant?

Du vil bli overrasket over ringvirkninger ved å stumpe røyken

Her kommer vitenskapen er, matten. Hvis du røyker en pakke om dagen, og bruker 100 kroner på det (ja, du kan kjøpe billigere sigaretter eller rulle dine egne, men heng med oss på denne. Så du bruker altså ca 700 per uke.

700 kan kjøpe deg

  • En fin flaske parfyme
  • Middag for to med en flaske vin
  • En natt på et hotell

Og hvis du slutte å røyke for en måned, ville du spare 2800 Kroner eller liknende som vil kunne gi deg råd til:

  • Noen ekstra spesielt til deg selv du har hatt lyst på lenge
  • Flyreise for to til en europeisk by
  • En ny sykkel eller nye ski

Og dette er bare etter en måned – ser du hva du kan begynne å se fram til her? Jetting over hele Europas storsteder i sus og dus eller lungekreft? Valget er ditt. Du lukter bedre, din helse er bedre og dine personlige finanser er ihvertfall mye bedre stilt. Hva venter du egentlig på? Stump røyken i dag for lommebokas skyld.