Underholdning behøver ikke koste skjorta

Når man kjeder seg er det alltid lett å ty til dyre underholdnings-alternativ. Vi vil ofte ha action og stimuli umiddelbart. Vi har kanskje blitt bortskjemte eller muligens litt late. Å hive seg på nettet for å spille for penger eller å ta en runde på byen kan fort bli dyrt i lengden. Mange hobbyer koster skjorta. Vi ser på alternativer for deg som kjeder deg som ikke har en stor prislapp men fortsatt er like givende.

Aktiviteter som koster lite eller ingenting

Noen av våre forslag passer best på en regnvåt dag der hjemme, men de fleste aktivitetene får deg ut av sofaen og ut i frisk luft.

 • Gå en tur
  Det er noe mange ikke engang overveier. Selv om du bor midt i byen er det deilig med en lang spasertur. Du kan ta med deg en thermos med kaffe hjemmefra i stedet for å avslutte turen med et dyrt kaffebesøk. Finn deg en benk og se på folk.
 • Gjør noe kreativt
  Enten du liker å tegne og male eller du er en kløpper på å sylte og safte, det er alltid givende å lage noe selv. Om du ikke kan å synge, male, sylte eller annet allerede, kan dette være en god mulighet til å lære deg noe du alltid har villet kunne.
 • Benytt biblioteket
  Biblioteket er en oase for bokormer og er 100% gratis (med mindre du ikke leverer tilbake bøkene i tide). Ofte er det deilige lesesaler for publikum, lekehjørne for barna og mye annet kulturelt som arrangeres på biblioteket.
 • Inviter venner hjem til deg
  Ta en fredagskveld hjemme i stedet for den sedvanlige byturen. Det er mye billigere og like festlig. Alle kan ta med seg det de vil ha å drikke. Dere kan spille spill, synge karaoke eller bare se en film sammen.

Her på din guide for alt innen personlig økonomi er vi ikke bare ute etter å få deg til å ta opp lån, vi vil også at du har det bra.