Et smålån kan redde helgen

Det er så enkelt i dag å ta opp smålån at man skulle nesten ikke tro det. På mindre enn en time vil du kunne ha penger på din konto. Skulle du ha behov for et boost før helga er det en smal sak. Hos oss finner du flere trygge banker som tilbyr smålån. Ofte er disse mindre lånesummene også kalt SMSlån. Uansett hva de heter, er de tilgjengelig for deg hvis du er i knipa økonomisk.

Sammenlign lån enkelt og greit på din bærbare enhet. Innen kort tid vil du motta tilbud fra de låneinstitusjonene du har valgt å søke hos. DU kan søke om alt mellom 3000 NOK til 20.000 NOK. Et smålån er et lån på under 20.000 kr. Hos noen av våre låneselskaper tilbyr mulighet til å låne helt nede i bare 1000 kroner av gangen.

Alle har vi trengt et par tusen ekstra for weekenden

Du skal kanskje noe spesielt? Du må kjøpe en bryllups eller dåpsgave i siste liten? Kanskje du er på vei til en storbyferie. Den store fordelen med et smålån er at pengene du låner vil bli overført og på din bankkonto veldig kjapt. Søknadstiden er også minimal.

Først fastsetter du hvor mye penger du trenger å låne og hvor lang tilbakebetalingstid du kan håndtere. Når du har funnet en balanse du er fornøyd med sender du inn dine søknader. Slike lån vil du som regel måtte betale tilbake på kort tid, eksempelvis på et eller to månedlige avdrag. Husk bare at det er ofte lang betalingstid knyttet til denne typen mindre og raske lån.

Første steg er søknaden

Etter kort tid vil du ha hentet inn tilbud fra våre samarbeidspartnere. Du vil oftest få svar i løpet av noen timer. Når du har mottatt tilbudene vi finner for deg står du helt fritt til å takke nei. Alle søknader gjennom vår side er helt uten forpliktelser.

Skulle du bestemme deg for å oppta et lån kan du bruke din BankID for å skrive under på lånet. Innen få minutter er pengene dine. Siden du ikke trenger å skrive under på noe for hånd kan du ta opp et smålån på få minutter. Pengene vil bli utbetalt til din konto hurtig og greit.