Med en metalldetektor kan du finne gjemte skatter

Flere og flere nordmenn bruker fritiden sin ute i naturen med en uvanlig følgesvenn – en metalldetektor. Det er ikke grenser for hvor mye spennende som befinner seg under overflaten. Selvsagt er det utrolig mange bruskorker og annet søppel å finne underveis, men de fleste detektor-fans har en avslappet holdning til det hele. Det er ikke gull alt som glitrer. Mange detektorfans benytter også anledningen til å rydde opp i norsk natur og i parker. Man kan jo ikke akkurat bare la søpla ligge i naturen.

Det er en tidkrevende hobby, og kanskje ikke akkurat lukrativ, men det er en hobby som har truffet mange. Mye handler om å komme ut i frisk luft og en iver over historie. Det er mye spennende å finne.

Er det noe av verdi der ute?

Her er noe av det du kanskje vil snuble over når du er ute med metalldetektoren.

  • Gamle mynter. En riktig gammel mynt kan være verdt opp til firesifrede summer.
  • Sølv, gull eller bronsegjenstander.
  • Militærmemorobilia.
  • Klokker, ringer, brosjer og smykker mistet for lenge, lenge siden.
  • Antikvariske funn.

Har du lyst på en metalldetektor? Hvorfor ikke ta opp et forbrukslån, og du kan ta turen ut med din nye metalldetektor allerede denne weekenden. Unger elsker å være med ut, selv om tålmodigheten forsvinner ganske fort.

På vår side kan du trygt og enkelt finne et forbrukslån som passer for deg. En metalldetektor koster alt mellom 1500 kroner for de billigste og 30.000 for rolls royce av metalldetektorer. Du kan enkelt og greit låne opp til 50.000 kroner på dagen hos en av våre håndplukkede lånetilbydere. Sammenlign mellom de forskjellige bankene og husk at du sjekker rentenivået og nedbetalingstiden før du signerer på ditt nye lån.