Klicklån

Klicklån er en lånegiver som ble opprettet i samarbeid med Thorn. Det er nok mange som kjenner igjen navnet til denne kjente bedriften. Thorn har vært tilstedet i Norge siden 1975 og er en bedrift som man kan stole på og som er trygg og sikker. Klicklån er en aktør som gir deg muligheten til å ta opp et kontantlån under ansvarlige omstendigheter. Deres mål er å tilby alle sine kunder en sikker måte å låne penger på. De vil forsikre seg om at du som lånetaker ikke vil havne i en økonomisk ustabil situasjon. Det er viktig å finne en lånegiver som du vet er trygg og det ikke vil dukke opp noe ubehagelige ekstra avgifter eller at du ender opp med å bli lurt på noen som helst måte. Du kan enkelt og raskt låne penger direkte på nett. Du fyller kun ut et søknadskjema på Klicklån sin hjemmeside og du vil få svar så og si med en gang.

De vil ta en kredittsjekk av deg når du søker og dette vil være med på å bestemme hvilke vilkår og betingelser du vil få i din låneavtale. Det er dermed viktig å ikke har noen betalingsanmerkelser slik at du får så gode betingelser som mulig. Gå inn på hjemmesiden til Klicklån dersom du vil lese litt mer om dette og finne ut hvilke betingelser du har muligheten til å hente.

Hvor mye kan jeg låne?

Klicklån er nok en av de lånegiverne som kan gi deg et av de høyeste minilånene på markedet. Du har muligheten til å søke om lån på mellom 5 000 kroner og hele 40 000 kroner. Med et lån på den størrelsen vil du ha muligheten til å dekke den store fakturaer som kom for eksempel pluss å oppfylle noen drømmer i tillegg. Dersom du skriver under med BankID får du en sikker overførelse av dine penger. Det vil ikke bare skje på en sikker måte men også utrolig raskt, pengene er inne på kontoen kort tid etter låneavtalen er underskrevet.

Renter og kostnader

Klicklån gir deg som lånetaker en lav rente fra bare 9,9% noe som er ganske bra når det gjelder slike lån som dette. Din rente vil bli avgjort i henhold til din kredittsjekk som en faktor. Dermed vil det lønne seg å ha et rent «rulleblad» slik at du får så kode betingelser som mulig. På nettsiden kan du registrere hvor mye du ønsker å låne samt din ønskede nedbetalingstid slik at du kan se cirka hav din månedspris og rente vil bli. På denne måten vil du kunne få en oversikt over hvor mye du må ut med i måneden for å opprettholde lånet.

Kundeservice og support

Klicklån har selvfølgelig et kontor i Oslo hvor hyggelige kundemedarbeidere sitter klare for å hjelpe deg med det du eventuelt måtte lure på. Du kan ta kontakt enten på telefon eller e-post, du velger den metoden du foretrekker. Det er ikke unormalt å ha en del spørsmål rundt en sånn avgjørelse som dette så det er bare å ta kontakt slik at du får de svarene du trenger.

Vår evaluering av Klicklån

Til slutt vil vi gi dere en liten evaluering av Klicklån som lånegiver. Dette er en meget god lånegiver som tilbyr sine kunder muligheten til å låne opp til hele 40 000 kroner. Du kan også velge mellom 12 til 60 måneders nedbetalingstid. Med så store variasjoner har du muligheten til å skreddersy det lånet som passer dine behov slik at du får det lånet som passer best for nettopp deg.