Slik sparer du penger på hotellbooking!

Se etter ekstras

Jo flere tjenester på prisen inkluderer jo mer får du igjen for pengene dine. Vanlige ekstras som kan spare deg for masse penger er for eksempel gratis frokost, gratis Wi-Fi og at barna spiser gratis. Fruktkurver og gratis kaffe og te i lobbyen inkludert i romprisen kan du også dra nytte av dem under oppholdet. De har kanskje egen transport til og fra flyplassen.

Medlemskort og lojalitetsprogram

Har du en favoritt-kjede? vanligvis bo på det samme hotellet eller bruke den samme kjeden når du reiser? Registrer deg for deres belønninger program. Ikke bare kan du samle opp poeng for hvert opphold som du deretter kan bruke på oppgraderinger og gratis netter i fremtiden, men for å belønne medlemmer får du også beskjed om eksklusive avtaler som kan spare deg massevis.

Bo på hotell rett utenfor sentrum av byen

Dersom kostnadene for transport ikke vil gjøre opp for forskjellen du ville være å betale for å bo på et nærmere sted, kan du ofte få en fantastisk avtale på denne måten. Du kan også se nærmere på hvorfor eksempel universitetsområdet i en by er. Her er ofte hotell rimeligere, du finner billige restauranter er offentlig transport er ofte praktisk og bra.

Gå ut å spise

Selv om romservice høres veldig fristende, kan prisene på menyen være dobbelt så mye som du ville betale for den samme maten på en restaurant.

Oppgrader til en suite

Hvis dere er flere som reiser sammen kan en suite koster mye mindre enn tilstøtende eller atskilte rom. De tilbyr mer plass og har ofte soverom, slik at alle ikke alle er klemt sammen på liten plass. Voksne trenger ikke å gå til sengs tidlig bare så de ikke vekker opp barna sine når deres sengetid har kommet.

Be om et hjørnerom

Selv om dette ikke teknisk er noe å spare på dette er hjørnerommene vanligvis litt større enn vanlige rom, noe som gir deg en bedre avtale for pengene. Når du sjekker inn, spør om en av disse rommene er tilgjengelig. Dette er lettere hvis du møter opp nær innsjekkingstiden, før flommen av andre gjester møter opp for å få sine nøkler. Du kan også ringe på forhånd og be om et hjørnerom på din eksisterende reservasjon.