Tenker du på å bytte kredittkort?

Tenker du på å bytte kredittkort? Mange har samme kredittkort år ut og inn uten å tenke over kostnadene. Det kan nemlig virkelig lønne seg å sammenligne kredittkort. Av vane tror du kanskje at du har en god deal. I virkeligheten er det kanskje ikke en bra avtale. Mange finanseksperter oppfordrer til å sammenligne kredittkort-avtalene sine jevnlig. Slik er man klar over hvilken avtale man har sammenlignet med konkurransen.

Vi er vanedyr og det er lett å bare tralte i vei. Men kanskje det er noe med ekspertenes råd. På denne siden kan du lett finne tilbud på kredittkort. Alt du behøver er å sende inn en søknad. Søknaden er 100% uten forpliktelser. Sjekk om ditt kredittkort er like bra som konkurransen. Hvor vil du helst ha pengene dine? Er ditt kredittkort nåværende kredittkort konkurransedyktig?

Trenger du nytt kredittkort eller et forbrukslån

Hvis det er noe du behøver penger til har du to muligheter. Du kan heve grensen på kredittkortet. Eller du kan ta opp et forbrukslån. Et forbrukslån er det beste hvis du allerede har for mange overtrekk. Lite er dyrere enn kredittkort i overtrekk. Slik blir man fort gjeldsslave.

En virkelig god ide er å sjekke regler og vilkår på både lån og kredittkort. Hvis du har tid til å sammenligne konkurrerende tilbud, kan du spare tusenlapper. Sammenligningen er gjort på 1-2-3. Som sagt, helt uten forpliktelse. Først når du signerer er det bindende.

Refinansiering av kredittkort og forbrukslån

Skulle du befinne deg i en situasjon som krever finansiell påfylling? Da er det bare å brette opp armene og løse det hele. Hos oss er det opp til deg å sammenligne både lån og forbrukslån. Uten en annen innsats enn din egen tid. Sjekk om du har de betingelsene på kredittkortet ditt som du fortjener.